Ui elämäsi kuntoon-kampanja maaliskuun ajan

Ui Elämäsi Kuntoon 1.–31.3.2020

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanja uidaan, vesijuostaan ja -jumpataan maaliskuussa 2020. Tule kampanjaan mukaan liikkumaan ja kasvata kuntoa kesävesille!

Miten osallistua kampanjaan?

Uimahallin lipunmyynnistä osallistujat saavat suorituskortin, johon omat uinti-, vesijumppa- ja vesijuoksusuoritukset voi merkitä. Kampanjan loputtua suorituskortti palautetaan  lipunmyyntiin, jonka jälkeen kokoamme uintimäärät valtakunnalliseen tilastoon.

Allaspuolella on käytössä myös rankinglistat erikseen niin vesijumppareille, vesijuoksijoille kuin uimareillekin. Vesijumppaajat ja -juoksijat merkitsevät vedessä liikutut puolituntiset ja uimarit uidut metrinsä.

Kaikkien suorituskorttien palauttaneiden kesken arvomme laadukkaita tuotepalkintoja, 3 kpl uinnin kuukausirannekkeita, sekä sarjojen voittajat palkitaan uintisarjalipuilla!

Kampanja Facebookissa!

Kiinnostaako, ketkä muut uivat, vesijuoksevat tai -jumppaavat kampanjan aikana? Kampanjaan osallistuvien kanssa pääsee vuorovaikutukseen Facebookissa. Sivulla www.facebook.com/uielamasikuntoon pääset jakamaan uinnin iloa!