Vauvauinti

Kuntokeidas Vesipekka on Turvallinen Vauva- ja perheuintipaikka

Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Diplomin lähtökohtana on pienten lasten terveys ja turvallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan korkea laatutaso jokaisella vauvauintikerralla. Jokainen ohjaajamme on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Ohjaajat ylläpitävät ammattitaitoaan aktiivisesti.

Vauvauinti/perheuinti

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutettujen ohjaajien ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Veden lämpötila nostetaan 32 asteeseen vauvauinnin ajaksi. Monitoimiallas on suljettuna muulta toiminnalta vauvauintien ajan.

Kauden 2019-2020 vauvauinnit

Vauvauinnit jatkuvat 31.8.2019. Tarkemmat ajat ja ilmoittautumisohjeet päivitämme elokuun alussa.

Aloittavat vauvat

Aloittaville vauvaperheille järjestämme aina infotilaisuuden. Syksyn ensimmäisen infotilaisuusajankohdan ilmoitamme elokuun alussa. Otamme myös kesken kauden uusia vauvauintiperheitä mukaan.

Vauvan aloitusikä vähintään 3 kk ja minimipaino 5 kg.

Jatkavat vauvat/perheuinti

Ilmoittautuminen ensimmäisen kerran yhteydessä täyttämällä ilmoittautumislomake! Ohjaus kestää puoli tuntia. Jatkavien/perheuinnin ryhmässä ohjauksen pääpaino on aina vauvoissa.

HUOM! Vauva- ja perheuinnit on peruttu aina WIBIT-temppurataviikonloppuina!

2-4 v. taaperouintikerho

Taaperouintikerhot jatkuvat syksyllä. Tarkemmat ajat ja ilmoittautumisohjeet päivitämme elokuussa.

Taaperouinnissa on mukana aina oma vanhempi tai muu tuttu aikuinen. Harjoittelemme altaassa liikkumista, sukelluksien esiharjoitteita ja uinnin alkeita leikkien ja apuvälineiden avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa. Kurssimaksu sisältää ohjauksen lisäksi lapsen ja yhden aikuisen käyntikerrat. Ohjausaika on puoli tuntia. Sitova ilmoittautuminen.