Lasten uimakoulut

Järjestämme lasten uimakouluja eri ikäisille ja taitotasoisille lapsille koululaisten loma-aikoina! Jokaiselle löytyy oma ryhmä!

Järjestämme myös suosittuja lasten uimakerhoja läpi vuoden. Meiltä voit varata myös uimaopetuksen yksilöohjauksia kaikenikäisille uimareille!

 

Lasten uimakerhot

Jatkouimakerhot

TI 10.3-28.4 (8 kertaa) PERUTTU

Klo 18.00-19.00 6-8 vuotiaiden jatkoryhmä

Hinta 60,00

Osaan sukeltaa ja uida omalla tyylillä. Kerhossa harjoitellaan erilaisia uintityylejä leikkien ja apuvälineiden kanssa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti monitoimialtaassa, mutta käymme myös tutustumassa muihin altaisiin. Kerhossa suoritetaan alkeis- tai harrastusmerkki. Kesto 8 kertaa. Sitova ilmoittautuminen.

TO 12.3-14.5 (8 kertaa) PERUTTU

Klo 18.00-19.00 8-10 vuotiaiden jatkoryhmä

HUOM! 9.4 ja 30.4 kerhoa ei ole.

Hinta 60,00

Soveltuu uimataitoisille lapsille, pääsyvaatimuksena 25 m uintia omalla tyylillä isossa altaassa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti kuntoaltaassa. Kerho soveltuu uusille kerholaisille sekä aiempaan kerhoon osallistuneille lapsille. Kerhossa suoritetaan harrastusmerkki ja / tai tekniikkamerkki. Kesto 8 kertaa. Sitova ilmoittautuminen. Kerhoa ei ole 9.4 ja 30.4

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!