Kylpy nykytanssiteos uima-altaassa

KYLPY

Kylvyssä ihminen tulee osaksi ympäristöään ja muuttuu sen mukana.

Veden ystävänä, sukulaisena.

.............................................................................................................................................................

Kylpy on tanssiteos uima-altaassa. Se tarjoaa uusia, positiivisia lähestymistapoja vedessä liikkumiseen ja uimahallissa käymiseen. Ennen kaikkea tarkoituksena on tuottaa iloa ja nautintoa tarjoava hyvän mielen tapahtuma.

Kylvyssä näyttämö ja katsomo ovat vedessä. Kylpy siis toivottaa yleisön tervetulleeksi uima-altaaseen. Esitys sisältää yleisölle vapaaehtoisen ohjatun vesiliikuntatuokion, joka virittää esityksen tunnelmaan. Voit katsoa esitystä altaassa tai altaan reunalla olevalla penkillä. 

Esityksen aikana uimahalli on normaalisti avoinna kaikille asiakkaille, mutta monitoimialtaan vasen puoli, hierontasuihkut ja poreet ovat suljettu.

Kylpyä tukevat Alfred Kordelinin säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Sumilayi ja Halla Halla.

Tekijät

Tanssi ja koreografia: Marja Kauranen ja Susanna Kinnunen

Äänitaiteilija: Lasse Tapio Junnila

Valotekniikka: Armas Aschberg, Miska Kari, Juha Nieminen (Media Productions NY)

Esitykset

  • Maanantai 22.11 Klo 19:00 Kenraaliharjoitus (vain uintimaksu)
  • Tiistai 23.11 klo 19:00 Ensi-ilta
  • Keskiviikko 24.11 klo 19:00
  • Torstai 25.11 klo 19:00
  • Perjantai 26.11 klo 18:00
  • Maanantai 29.11 klo 19:00

Kesto

n. 45 minuuttia

Paikkavaraukset ja lipunmyynti

Paikkavaraukset ti 2.11 klo 8.00 alkaen https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/courses.php?l=fi#pos-1-2-33 Yhteen näytökseen varattavissa 10 lippua. Varausaika loppuu näytöspäivänä klo 15.00.

Esitysmaksu 5 euroa + uintimaksu maksetaan tullessa lipunmyynnissä. Voit käyttää myös sarjalippuja tai kuukausikorttia, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Lipun lunastus loppuu 20 minuuttia ennen esitystä.

Ohjeistus

Suosittelemme, että saavut paikalle puoli tuntia ennen esityksen alkua. Ota mukaan uima-asu. Suosittelemme myös uimalaseja ja pyyhettä tai kylpytakkia.

Toivotamme sinut tervetulleeksi katsomaan Kylpyä myös altaan reunalle tuolille. Jos et vaihda uima-asua, kulje kuitenkin suihkutilojen kautta jalkojen pesulle ennen altaille tulemista. Allasosastolla on hyvin lämmintä  ja kosteaa, suosittelemme pukeutumaan sen mukaisesti. Varaa muovipulloon vettä.

Uimahallilla sinua on myös neuvomassa assistenttimme! Työryhmältä tulee oma esittelijä lipunmyynnin viereen, pöydällä on myös tuote-esittelyjä ja näytösesitteitä.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä:

kylpy.dance [at] gmail.com

Lämpimästi tervetuloa Kylpyyn!

Liitetiedostot