Lasten uimakoulut

Järjestämme lasten uimakouluja eri ikäisille ja taitotasoisille lapsille koululaisten loma-aikoina! Jokaiselle löytyy oma ryhmä!

Järjestämme myös suosittuja lasten uimakerhoja läpi vuoden. Meiltä voit varata myös uimaopetuksen yksilöohjauksia kaikenikäisille uimareille!

Lisätietoja valvomosta 08-221 473

 

Lasten uimakerhot syksyllä 2021

5-6 -vuotiaiden alkeisuimakerho

Maanantaisin klo 17:30 – 18:30  25.10-29.11 (6 kertaa)

Uimakerhossa harjoitellaan sukelluksen esiharjoitteita ja alkeisuintityylejä leikkien ja erilaisten apuvälineiden avulla. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lasten altaassa.

Kurssimaksu 48,00

3-4-vuotiaiden alkeisuimakerho

Torstaisin klo 17:30 – 18:00 28.10-2.12 ( 6 kertaa).

Uimakerhossa harjoitellaan vedessä liikkumista, sukelluksen esiharjoitteita ja alkeisuintityylejä erilaisten apuvälineiden avulla. Uimakerhossa tulee olla vanhempi mukana, joka huolehtii lapsesta koko kerhon ajan. Hinta sisältää lapsen ja yhden aikuisen osallistumismaksun.

Kurssimaksu 63,00

Lasten uimakoulut syyslomaviikolla (vko 43)

Alkeisuimakouluryhmä eskarit ja 1 luokkalaiset

Ma – pe klo 9:00 – 10:00

Ryhmässä harjoitellaan alkeisuintityylejä ja sukelluksia erilaisten apuvälineiden ja leikkien avulla. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lastenaltaassa, mutta käymme tutustumassa myös muihin altaisiin. 

Kurssimaksu 40,00

Alkeisuimakouluryhmä 1-2 luokkalaiset

Ma – pe klo 11:00 – 12:00

Ryhmässä harjoitellaan alkeisuintityylejä ja sukelluksia erilaisten apuvälineiden ja leikkien avulla. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lastenaltaassa, mutta käymme tutustumassa myös muihin altaisiin. 

Kurssimaksu 40,00

Jatkouimakouluryhmä 1-2 luokkalaiset

Ma – pe klo 13:00 – 14:00

Ryhmässä viedään jo opittua uima- ja sukellustaitoa pidemmälle erilaisten harjoitteiden ja leikkien avulla. Opetus tapahtuu useissa altaissa ryhmän taitotason mukaan. 

Kurssimaksu 40,00

Ilmoittautuminen kaikille kursseilla alkaa ma 27.9.2021 klo 10.00.

Taitotasot

3-4 v Alkeisryhmä: Oma vanhempi tai aikuinen on lapsen mukana jokaisella kerralla altaassa. Vanhempi huolehtii lapsen peseytymisestä ja pukeutumisesta. Uskallan liikkua altaassa. Ryhmässä harjoitellaan sukelluksien esiharjoitteita sekä alkeisuintityylejä leikkien avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa ja monitoimialtaassa. Kurssimaksuun sisältyy lapsen ja aikuisen käynnit ja opetus.

5-6 v Alkeisryhmä: Uskallan liikkua itsenäisesti altaassa ja ehkä vähän sukeltaa. Ryhmässä harjoitellaan sukelluksen esiharjoitteita sekä alkeisuintityylejä leikkien ja erilaisten apuvälineiden avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa. 

5-6 v Jatkoryhmä: Uskallan liikkua ja sukeltaa itsenäisesti, ehkä jopa osaan jo uida apuvälineen kanssa. Uimakoulussa opetellaan sukelluksia ja alkeisuintityylejä erilaisten leikkien ja apuvälineiden kanssa. Opetus tapahtuu lastenaltaassa, mutta saatamme käydä tutustumassa myös muihinkin altaisiin.

5-6 v Sukellusryhmä: Uskallan liikkua altaassa ja saan poimittua esineen lastenaltaan pohjasta. Ryhmässä harjoitellaan sukeltamista ja uinnin alkeistyylejä leikkien avulla. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lastenaltaassa, mutta käymme myös monitoimialtaassa. 

Yli 7 v Alkeisryhmä: Uskallan liikkua altaassa. Ryhmässä harjoitellaan sukellusta sekä alkeisuintityylejä. Opetus tapahtuu pääosin lasten altaassa, mutta käymme tutustumassa myös muissa altaissa. 

Yli 7 v Jatkoryhmä: Osaan sukeltaa ja uida omalla tyylillä. Ryhmässä harjoitellaan sukeltamista ja eri uintityylejä. Opetus tapahtuu pääosin monitoimialtaassa, mutta käymme tutustumassa muihin altaisiin.

 

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!