Lasten uimakoulut

Järjestämme lasten uimakouluja eri ikäisille ja taitotasoisille lapsille koululaisten loma-aikoina! Jokaiselle löytyy oma ryhmä!

Järjestämme myös suosittuja lasten uimakerhoja läpi vuoden. Meiltä voit varata myös uimaopetuksen yksilöohjauksia kaikenikäisille uimareille!

Lisätietoja valvomosta 08-221 473

 

Lasten uimakerhot syksyllä 2022

Syksyn 2022 uimakerhot perustuvat uimataitoon aiemman ikäluokituksen mukaan. Uimakerhojen luokitukset ovat helppo, keskivaativa ja vaativa. Luokitukset perustuvat altaisiin, jossa opetus tapahtuu. Jokaisessa uimakerhossa perusajatus pysyy samana: Harjoittelemme sukeltamista ja uintia erilaisten leikkien, pelien ja apuvälineiden kanssa. Uutta on myös se, että kerhot kestävät koko syyskauden, yhteensä 12 kertaa. Ilmoittautuminen helppoon ja keskivaativaan uimakerhoon alkaa keskiviikkona 17.8 klo 10.00.

Uimakerho, helppo

Torstaisin klo 18.00 - 19.00. Uimakerho kestää 12 kertaa, 8.9 - 1.12. Huomioithan, että syyslomaviikolla (vko 43) kerhoa ei ole. 

Uimakerhossa harjoitellaan uinnin ja sukeltamisen alkeita erilaisten leikkien ja apuvälineiden kanssa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lasten altaassa, joten uimakerho soveltuu parhaiten uimataidottomille tai vähän uiville lapsille. Uimakerhon aikana käymme tutustumassa myös monitoimialtaaseen. Uimakerhon ohjaajina toimivat meidän ammattitaitoiset ohjaajat.

Hinta 80€ 

Uimakerho, keskivaativa

Tiistaisin klo 18.30 - 19.30. Uimakerho kestää 12 kertaa, 6.9 - 29.11. Huomioithan, että syyslomaviikolla (vko 43) kerhoa ei ole.

Uimakerhossa viedään uima- ja sukellustaitoa pidemmälle erilaisten pelien, leikkien ja apuvälineiden kanssa. Kerholainen pääsee kerhon aikana sukeltelemaan, harjoittelemaan eri uintityylejä, pelaamaan, leikkimään ja hyppimään. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti kuntouintialtaalla, joten kerho soveltuu parhaiten uimataidon omaaville lapsille (50m). 

Hinta 80€

Norppakerho, vaativa

Maanantaisin klo 17.00 - 18.00. Norppakerho kestää 12 kertaa, 5.9 - 28.11. Huomioithan, että syyslomaviikolla (vko 43) kerhoa ei ole. 

Yhteistyössä Sukellusseura Mursujen kanssa toteutettava kerho, jossa pääset tutustumaan syvemmin sukeltamiseen ja snorklaamiseen. Ryhmän opetus tapahtuu syvässä altaassa, joten vaatimuksena on hyvä uimataito, sekä kykyä sukeltaa syvässä altaassa. Lisä- ja hintatiedot www.mursut.fi. Ilmoittautumiset Mursujen kautta.

 

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 17.8 klo 10.00

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://uusi.kuntapalvelut.fi/vesipekka

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!

Päivitetty

Pe, 12.08.2022 - 14:20