Palloilulajit

Jos kaipaat harjoitteluun tiimityötä, sykkeen nousua sekä nopeatempoista liikettä, palloilulajit ovat sinun juttusi! Palloilulajit sopivat lähes kaikille, sinä määräät tahdin!

Palloiluhallin varaustilanne

Tulevan talven vakiovuorohaku on käynnissä! Hakuaika on 5.5. asti. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä. HOX HOX, tilojen suoravaraus on pois käytöstä vakiovuorohaun aikana.

 

Varaukset

Rekisteröitymällä Timmi-varausohjelmaan, voit itse tehdä varauksia sulkapalloon, pickleballiin, tennikseen, lentopalloon sekä salibandyyn. Voit myös perua tai siirtää varauksesi 3 vuorokautta (72 h) ennen varauksen alkua. Peruuttamattomista varauksista laskutamme kenttämaksun mukaisesti.

HUOM! Varaukset tehdään aina tunnin varauksina tasatunneille. Halutessasi useamman tunnin varauksen, tee varaukset peräkkäisinä varauksina.

Palloiluhallin varaustilanne

Varaukset myös infopisteestä 08-221 474

/hinnasto

Palloiluhallissa on neljä sulkapallokenttää, joista kentällä 1 voi pelata pickleballia ja yksi tenniskenttä, jossa voi pelata myös salibandya tai lentopalloa. Palloiluhallissa on varaus kahdeksalle sulkapallokentälle tai kahdelle tenniskentälle.

Pelikentällä saa pelata vain sisäpelikengillä, joista ei jää jälkiä pelialustalle! Meiltä voit vuokrata sulkapallo- ja tennismailoja, sekä laadukkaita lentopalloja.

Vakiovuorot

Palloiluhallin harjoitus- ja kilpailuvuorot sekä muut tapahtumavaraukset ovat haetaan varaushakemuksella. Haku toteutetaan sähköisen Timmi-ajanvarausjärjestelmän kautta. Ohjeet rekisteröitymiseen ja hakemiseen löydät tältä sivulta. Vakiovuorot myönnetään vuorojen jakoperiaatteiden mukaan. Vakiovuorokauden pituudessa ja säännöissä noudatetaan vuosi-ilmoitusta. Vuosi-ilmoituksen ja vuorojen jakoperiaatteet löydät myös tältä sivulta.

Palloiluhallin aukioloajat

Palloiluhallin vuoroja voi varata Kuntokeidas Vesipekan aukioloajoille. Aukioloaikojen ulkopuolelle ei voi hakea vuoroja sähköisen kulunvalvonnan vuoksi. /aukioloajat

Vakiovuorolaisten kulkukortit

Hakemukseen ilmoitetun henkilömäärän perusteella vuorolle ladataan kulkukortit, jotka vuoron hakija lunastaa ennen ensimmäistä vuoroa lipunmyynnistä. Yhden kortin hinta on 5 €. Kortit jäävät asiakkaalle ja samaan korttiin voidaan ladata joka vuosi uusi vakiovuorokulkuoikeus. Kortti toimivat kulkuportissa puoli tuntia ennen vuoron alkua ja puoli tuntia vuoron loppumisesta. Pukukaappi lukitaan kortilla. Yhdellä kortilla voi kulkea vain yksi henkilö.

Kortin katoaminen

Kuntokeidas Vesipekka ei vastaa kadonneista korteista eikä väärinkäytöstä. Kadonneesta kortista ei makseta rahoja takaisin, vaan asiakas hankkii uuden ladattavan kortin lipunmyynnistä. Mikäli kortti katoaa, kortin omistaja ilmoittaa kadonneen kortin numeron lipunmyyntiin. Säilytä korttisi sarjanumero.

Yksittäisen vakiovuoron peruutus

Vakiovuoron sisäistä yksittäistä vuoroa ei voi perua. 

Vakiovuoron laskutus

Kaikki vakiovuorot laskutetaan kerran kuukaudessa sopimuksessa määritellyn maksajan osoitteeseen. Vakiovuoroista emme peri laskutuslisää. Vakiovuoro laskutetaan kokonaisuudessaan kenttämaksuna, eikä sen maksuun voi käyttää liikuntaseteleitä, saldokortteja eikä yritysten/yhdistysten erillisiä tilisopimuksia.

Vuoron myöntäminen

Vuorot vahvistetaan varausvahvistuksella hakemuksessa ilmoitetun hakijan sähköpostiin Timmi-varausjärjestelmän kautta. Varausvahvistuksessa näkyvät kaikki onnistuneet varauspäivämäärät. Säilytä varausvahvistus koko vakiokauden ajan. Hakuprosessin nopeuttamiseksi huomioitavaa on, että hakemuksessasi on oikeat laskutustiedot sekä y-tunnus tai yksityishenkilön kohdalla henkilötunnus ja sähköpostiosoite. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Vuoron varaajan vastuulla on, että jokainen vuorolla pelaava on lukenut säännöt ennen vakiovuoron alkamista.

 

Päivitetty

Tennis

Sulkapallo/Pickleball

Salibandy/Lentopallo

vuokrattavat pelivälineet.

Meiltä voit vuokrata myös pelivälineitä!