Palloilulajit

Jos kaipaat harjoitteluun tiimityötä, sykkeen nousua sekä nopeatempoista liikettä, palloilulajit ovat sinun juttusi! Palloilulajit sopivat lähes kaikille, sinä määräät tahdin!

Palloiluhallin varaustilanne

Varaukset

Rekisteröitymällä Timmi-varausohjelmaan, voit itse tehdä varauksia sulkapalloon, pickleballiin, tennikseen, lentopalloon sekä salibandyyn. Voit myös perua tai siirtää varauksesi 3 vuorokautta (72 h) ennen varauksen alkua. Peruuttamattomista varauksista laskutamme kenttämaksun mukaisesti.

HUOM! Varaukset tehdään aina tunnin varauksina tasatunneille. Halutessasi useamman tunnin varauksen, tee varaukset peräkkäisinä varauksina.

Palloiluhallin varaustilanne

Varaukset myös infopisteestä 08-221 474

/hinnasto

Palloiluhallissa on neljä sulkapallokenttää, joista kentällä 1 voi pelata pickleballia ja yksi tenniskenttä, jossa voi pelata myös salibandya tai lentopalloa. Palloiluhallissa on varaus kahdeksalle sulkapallokentälle tai kahdelle tenniskentälle.

Pelikentällä saa pelata vain sisäpelikengillä, joista ei jää jälkiä pelialustalle! Meiltä voit vuokrata sulkapallo- ja tennismailoja, sekä laadukkaita lentopalloja.

Vakiovuorot

Palloiluhallin harjoitus- ja kilpailuvuorot sekä muut tapahtumavaraukset ovat haettavissa talvikaudelle 2021-2022. Hakemus on tulostettavissa tältä sivulta. Hakuaika päättyy 31.5.2021. Vakiovuoroja voi hakea myös kesken kauden. Hakemus tulee palauttaa postitse osoitteeseen Kuntokeidas Vesipekka, Uimahallintie 8, 92100 Raahe tai sähköpostitse: info.vesipekka [at] raahe.fi

Vakiokauden pituus

Palloiluhallin aukioloajat

Palloiluhallin vuoroja voi varata Kuntokeidas Vesipekan aukioloajoille. Aukioloaikojen ulkopuolelle ei voi hakea vuoroja sähköisen kulunvalvonnan vuoksi. /aukioloajat

Vakiovuorolaisten kulkukortit

Hakemukseen ilmoitetun henkilömäärän perusteella vuorolle ladataan kulkukortit, jotka vuoron hakija lunastaa ennen ensimmäistä vuoroa lipunmyynnistä. Yhden kortin hinta on 5 €. Kortit jäävät asiakkaalle ja samaan korttiin voidaan ladata joka vuosi uusi vakiovuorokulkuoikeus. Kortti toimivat kulkuportissa puoli tuntia ennen vuoron alkua ja puoli tuntia vuoron loppumisesta. Pukukaappi lukitaan kortilla. Yhdellä kortilla voi kulkea vain yksi henkilö.

Kortin katoaminen

Kuntokeidas Vesipekka ei vastaa kadonneista korteista eikä väärinkäytöstä. Kadonneesta kortista ei makseta rahoja takaisin, vaan asiakas hankkii uuden ladattavan kortin lipunmyynnistä. Mikäli kortti katoaa, kortin omistaja ilmoittaa kadonneen kortin numeron lipunmyyntiin. Säilytä korttisi sarjanumero.

Yksittäisen vakiovuoron peruutus

Vuoro tulee peruuttaa vähintään kolme vuorokautta ennen vuoron alkua (72 h). Tätä myöhemmin peruutetuista vuoroista perimme täyden maksun. Peruutukset tehdään aina sähköpostitse info.vesipekka [at] raahe.fi.

Vakiovuoron laskutus

Kaikki vakiovuorot laskutetaan kerran kuukaudessa sopimuksessa määritellyn maksajan osoitteeseen. Vakiovuoroista emme peri laskutuslisää. Vakiovuoro laskutetaan kokonaisuudessaan kenttämaksuna, eikä sen maksuun voi käyttää liikuntaseteleitä, saldokortteja eikä yritysten/yhdistysten erillisiä tilisopimuksia.

Vuoron myöntäminen

Vuorot vahvistetaan varausvahvistuksella hakemuksessa ilmoitetun hakijan sähköpostiin Timmi-varausjärjestelmän kautta. Varausvahvistuksessa näkyvät kaikki onnistuneet varauspäivämäärät. Säilytä varausvahvistus koko vakiokauden ajan. Hakuprosessin nopeuttamiseksi huomioitavaa on, että hakemuksessasi on oikeat laskutustiedot sekä y-tunnus tai yksityishenkilön kohdalla henkilötunnus ja sähköpostiosoite. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Vuoron varaajan vastuulla on, että jokainen vuorolla pelaava on lukenut säännöt ennen vakiovuoron alkamista.

 

Tennis

Sulkapallo/Pickleball

Salibandy/Lentopallo

vuokrattavat pelivälineet.

Meiltä voit vuokrata myös pelivälineitä!