Senioriliikunta

Perus senioripassilla kuntosalille ja allasosastolle

  • maanantaisin klo 6.00-16.00
  • tiistaisin klo 7.45-16.00
  • keskiviikkoisin klo 6.00-16.00
  • torstaisin klo 7.45-16.00
  • perjantaisin klo 7.45-16.00

(Laajalla senioripassilla myös viikonloppuisin aukioloaikojen puitteissa)

Vesipekan senioripassi

 

Kevyt senioripassi sisältää Raahelan kuntosalin käytön arkisin klo 8.00–16.00, varattujen vuorojen ulkopuolella.

Perus senioripassi sisältää Kuntokeidas Vesipekan kuntosalin ja uinnin arkisin klo 6.00–16.00 aukioloaikojen puitteissa, ja Raahelan kuntosalin käytön arkisin klo 8.00–16.00, varattujen vuorojen ulkopuolella.

Laaja senioripassi sisältää Kuntokeidas Vesipekan kuntosalin ja uinnin arkisin klo 6.00–16.00, sekä viikonloppuisin aukioloaikojen puitteissa. Lisäksi Raahelan kuntosalin käytön arkisin klo 8.00–16.00, varattujen vuorojen ulkopuolella.

 

Hinnat Raahen senioripasseihin:

Kevyt senioripassi 40 €/12 kk

Perus senioripassi 80 €/12 kk tai 40 €/6 kk

Laaja senioripassi 120 €/12kk tai 60 €/6 kk tai 40 €/4kk

 

Senioripassin voi lunastaa 63 vuotta täyttänyt pysyvästi eläkkeellä Raahessa, Siikajoella tai Pyhäjoella kirjoilla oleva henkilö. Osto-oikeus todistetaan eläkekortilla tai pysyvällä eläkepäätöksellä ja henkilötodistuksella. Vuoden passi on voimassa 365 päivää ja puolen vuoden passi 183 päivää ostopäivästä alkaen. Senioripassi on henkilökohtainen. Kaikki senioripassit ladataan rannekkeelle. Rannekemaksu 10€ ensimmäisen ostokerran yhteydessä.

 

Vanhan ”Vesipekan senioripassin” päivittäminen laajaksi senioripassiksi

Aiemmin ostetun senioripassin voi halutessaan päivittää laajaksi senioripassiksi, jolloin pääsee käymään myös viikonloppuisin.

1.1.2023 alkaen vanhalla Vesipekan senioripassilla pääsee myös Raahelaan.

 

Vuoden passin päivitys 50 €

½ Vuoden passin päivitys 25 €

 

Senioripassi on henkilökohtainen! Tahallisista väärinkäytöksistä olemme oikeutettuja estämään passin käytön!

 

Lisäksi perjantain klo 14.30 alkavaan vesijumppaan pääsee senioripassilla + 2 € vesijumppamaksulla.

 

Passin lataus

Ensimmäisellä käyntikerralla tulee lunastaa 10 € maksava kulkuranneke, johon passi ladataan. Käydessäsi liikuntapaikassamme rannekkeella leimataan pääsy kulkuporteista ja ovista, sekä sillä lukitaan oma pukukaappi. Ilman ranneketta ei pääse liikkumaan senioripassihintaan.

Senioripassi ladataan rannekkeelle vasta, kun edellisen passin käyttöaika on umpeutunut.

Rannekkeen katoaminen

Kuntokeidas Vesipekka ei vastaa kadonneista sarjarannekkeista eikä rannekkeen väärinkäytöstä. Mikäli sarjaranneke katoaa, rannekkeen omistaja ilmoittaa kadonneen rannekkeen numeron lipunmyyntiin. Kadonnut ranneke lukitaan, jolloin sillä ei voi kulkea kulkuportista. Sulkulistan viive ilmoituksesta on 1 arkipäivä. Sen jälkeen asiakas voi ostaa uuden rannekkeen, johon ladataan maksutta jäljellä oleva kadonneen senioripassin aika. Tämä edellyttää, että kuitti on tallessa. Otathan siis kuittikopion tai valokuvan ostokuitistasi!

Päivitetty