Vauvauinti

Kuntokeidas Vesipekka on Turvallinen Vauva- ja perheuintipaikka

Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Diplomin lähtökohtana on pienten lasten terveys ja turvallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan korkea laatutaso jokaisella vauvauintikerralla. Jokainen ohjaajamme on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Ohjaajat ylläpitävät ammattitaitoaan aktiivisesti.

Vauva- ja taaperouintiryhmät 

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutettujen ohjaajien ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Veden lämpötila nostetaan 32 asteeseen vauvauinnin ajaksi. Monitoimiallas on pääsääntöisesti suljettuna muulta toiminnalta vauvauintien ajan.

Vauvauinti 3-7 kk

Lauantaisin klo 10.30-11.00 (6 kertaa) 9.4 - 21.5.2022 (HUOM. vauvauintia ei ole 30.4)

Vauvauinti 8-12 kk

Lauantaisin klo 11.15-11.45 (6 kertaa) 9.4 - 21.5.2022 (HUOM. vauvauintia ei ole 30.4)

Kurssimaksu 87,00€ sisältää vauvan ja kahden aikuisen osallistumismaksun. Ennen vauvauinnin aloittamista lähetämme jokaiselle perheelle infopaketin. Ilmoittautuminen alkaa pe 4.3.2022 klo 10:00

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!