Vauvauinti

Kuntokeidas Vesipekka on Turvallinen Vauva- ja perheuintipaikka

Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Diplomin lähtökohtana on pienten lasten terveys ja turvallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan korkea laatutaso jokaisella vauvauintikerralla. Jokainen ohjaajamme on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Ohjaajat ylläpitävät ammattitaitoaan aktiivisesti.

 

Vauva- ja taaperouintiryhmät 

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutettujen ohjaajien ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Veden lämpötila nostetaan 32 asteeseen vauvauinnin ajaksi. Monitoimiallas on pääsääntöisesti suljettuna muulta toiminnalta vauvauintien ajan.

 


Taaperouinnissa on mukana aina oma vanhempi tai muu tuttu aikuinen. Harjoittelemme altaassa liikkumista, sukellusten esiharjoitteita ja uinnin alkeita leikkien ja apuvälineiden avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa. Ohjausaika on puoli tuntia. Maksu sisältää ohjauksen lisäksi lapsen ja yhden aikuisen käyntikerrat. 

Kesällä 2021 järjestettävät ryhmät

3-4 v lasten uimakoulu vanhemman kanssa (Taaperouinti)

Viikko 23 (7.-11.6) klo 15.00-15.30 Kurssimaksu 39,00

Viikko 24 (14.-18.6) klo 15.00-15.30 Kurssimaksu 39,00

Viikko 25 (21.-24.6) klo 9.00-9.30 Kurssimaksu 35,00

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen kahvioon. 

HUOM! Sairasta tai oireista lasta ei saa tuoda uimakouluun, uimakouluun voi tulla vain täysin oireettomana! Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Emme hyvitä yksittäisiä poissaolopäiviä.

Sitova ilmoittautuminen alkaa ma 17.5.2021 klo 10.00 https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!