Vauvauinti

Kuntokeidas Vesipekka on Turvallinen Vauva- ja perheuintipaikka

Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Diplomin lähtökohtana on pienten lasten terveys ja turvallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan korkea laatutaso jokaisella vauvauintikerralla. Jokainen ohjaajamme on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Ohjaajat ylläpitävät ammattitaitoaan aktiivisesti.

 

Vauva- ja taaperouintiryhmät 

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutettujen ohjaajien ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Veden lämpötila nostetaan 32 asteeseen vauvauinnin ajaksi. Monitoimiallas on pääsääntöisesti suljettuna muulta toiminnalta vauvauintien ajan.

Lauantaisin 31.10 alkaen, viimeinen kerta 12.12 (yht. seitsemän kertaa)

3-6kk vauvat klo 10:30 - 11:00

6-12kk vauvat klo 11:00 - 11:30

Hinta: 90€, sis. kaksi aikuista ja vauvan


Taaperouinnissa on mukana aina oma vanhempi tai muu tuttu aikuinen. Harjoittelemme altaassa liikkumista, sukellusten esiharjoitteita ja uinnin alkeita leikkien ja apuvälineiden avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa. Ohjausaika on puoli tuntia. Maksu sisältää ohjauksen lisäksi lapsen ja yhden aikuisen käyntikerrat.

Launtaisin 31.10 alkaen, viimeinen kerta 12.12 (yht. seitsemän kertaa)

1-2 -vuotiaat taaperot klo 11:30 - 12:00

2-4 -vuotiaat taaperot klo 12:00 - 12:30

Hinta 70€, sis yhden aikuisen ja taaperon


Ilmottautuminen alkaa maanantaina 7.9 klo 10:00. Sitova ilmoittautuminen ja kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä sähköisen järjestelmän kautta. Näille kursseille ei voi käyttää maksuvälineenä liikuntaseteleitä. Yksittäisiä poissaolokertoja emme hyvitä! 

Vauvauinti-infoa emme järjestä tänä vuonna poikkeustilanteen vuoksi, vaan jokainen vauvauintiperhe saa infopaketin sähköpostitse. 

 

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!