Vauvauinti

Kuntokeidas Vesipekka on Turvallinen Vauva- ja perheuintipaikka. Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Diplomin lähtökohtana on pienten lasten terveys ja turvallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan korkea laatutaso jokaisella vauvauintikerralla. 

Jokainen ohjaajamme on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Ohjaajat ylläpitävät ammattitaitoaan aktiivisesti.

Monitoimiallas on varattu vauvauinnille lauantaisin klo 10.00-12.00, ei WIBIT-viikonloppuisin

 

Tulevat vauvauintiryhmät 

Seuraavat vauvauintiryhmät alkavat elokuussa 2024

 

Käynnissä olevat vauvauintiryhmät

Vauvauinti 13.4.-15.6.24 

13.4. , 27.4., 4.5., 11.5., 18.5., 25.5., 8.6. ja 15.6.

 

Vauvauinnin aloittavat vauvat la 10.30-11.00

Vauvauinti-info aloittaville vauvoille maanantaina 25.3.24 klo 16.00 uimahallin kokoustilassa, ilmoita liikunta.vesipekka [at] raahe.fi (liikunta[dot]vesipekka[at]raahe[dot]fi) mikäli et pääse osallistumaan infoon

 

Vauvauintia jatkavat vauvat la 11.00-11.30

 

Ilmoittautuminen  ryhmiin ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://uusi.kuntapalvelut.fi/vesipekka

 

Vauvauintiryhmät

Aloittavat vauvat

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutetun ohjaajan ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä (+32). Vauvauinti on perheen yhteinen harrastus, jossa lapsi on keskipisteenä. Toiminta tapahtuu lapsen ehdoilla. Vauvauinti järjestetään monitoimialtaassa. Vauvauinnin voi aloittaa, kun vauva on vähintään 3 kuukautta ja vauva painaa 5kg.

Vauvauinti kokoontuu 8 kertaa.

Kurssimaksu 64e, sisältää vauvan, sekä kahden vanhemman uintimaksut ja ohjauksen.

Uusille vauvauimareille pidämme infotilaisuuden ennen kurssin aloitusta uimahallin kokoustilassa.

 

Jatkavat vauvat

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutetun ohjaajan ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä (+32). Vauvauinti on perheen yhteinen harrastus, jossa lapsi on keskipisteenä. Toiminta tapahtuu lapsen ehdoilla. Vauvauinti järjestetään monitoimialtaassa. Vauvauintia jatkavien vauvojen ryhmään voi ilmoittautua, kun on aiemmin osallistunut vauvauintiin vauvan kanssa.

Vauvauinti kokoontuu 8 kertaa.

Kurssimaksu 64e, sisältää vauvan, sekä kahden vanhemman uintimaksut ja ohjauksen.

 

HUOM! Vauvauinteja ei ole Wibit -viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Lisätietoja uinninvalvomosta soittamalla 08-221 473 tai sähköpostilla liikunta.vesipekka [at] raahe.fi (liikunta[dot]vesipekka[at]raahe[dot]fi)

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen kursseille sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://uusi.kuntapalvelut.fi/vesipekka

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kurssimaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!

 

 

Päivitetty