Harjoitusvuorot ja hakemukset

               Liikuntahallin varaustilanne

                        Tapahtuma-ja kilpailuvaraukset 2023

 

 

 

 

                          

 

 

Liikuntahallin harjoitusvuorot 2023-24

Vuoroja varattavissa arki-illoille. Päivävuorot klo 8.00-16.00 ovat koulukäytössä. Vakiovuorojen hakeminen tapahtuu sähköisen Timmi -ajanvarausjärjestelmän kautta erikseen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. 

Hakuajan päätyttyä jäljelle jääneitä vakiovuoroja ja yksittäisvarauksia voi selata Timmistä ja varata sieltä. 

Liikuntapaikkojen ja vakiovuorojen kausia ohjaa liikuntapaikkojen vuosi-ilmoitus. Vuosi-ilmoituksesta löytyy myös tärkeää tietoa vuorojen perumisesta, sekä avaimista ja kulkukoodeista.

Raahen liikuntahallin tilojen varaus kaudelle 2023-24

Raahen Liikuntahallin liikuntatilojen harjoitus- ja kilpailuvuorot sekä muut tapahtumavaraukset on käsitelty ajalle 1.8.2023-31.5.2024. Hakuaika on päättynyt. Vakiovuorohaku toteutetaan sähköisesti Timmi-ajanvarausjärjestelmän kautta. Alla ohjeita rekisteröitymiseen ja vuorojen hakemiseen:

1. Ohje rekisteröitymiseen

2. Ohje hakemiseen

Ovikoodi

Saat varausvahvistuksen yhteydessä ulko-oven pin-koodin sekä ohjeet sen käytöstä. Koodi toimii 30 minuuttia ennen vuorosi alkua vuoron loppuun saakka. Avaimella ei enää pääse kulkemaan vuorolle. HUOM! Ulko-ovi pidetään kiinni koko ajan, vuorolle kuljetaan vain koodia käyttäen. Vuorosta vastaavan henkilön on huolehdittava, että jokainen oman joukkueen jäsen tietää vuorolla toimivan ovi-koodin.

Asiattomilta pääsy kielletty tiloihin!

Päivitetty