Yksilöohjaukset ja kuntotestaukset

Oikeanlaisella liikunnalla tuetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ennaltaehkäistään tehokkaasti mm. tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Testauksilla arvioidaan fyysistä kuntoa ja terveydentilaa.

Oma kuntosaliohjelma on hyvä apuväline aloittelevalle kuntosalitreenaajalle ja erinomainen keino saada lisää motivaatiota harjoitteluun, vaikka salilla käyminen olisikin jo tuttua. Kun sinulla on juuri omaa tarvettasi varten suunniteltu saliohjelma, tiedät, että harjoittelu on nousujohteista.

Varaa aika ohjaukseen ja testauksiin liikunnanohjaajiltamme 08-221 473. 

Hinnasto

Yksilöohjaukset

Yksijakoinen kuntosaliohjelma

Yksijakoinen ohjelma on selkeä ja koko vartalon kattava treeni, jossa yhden treenin aikana käydään läpi kaikki päälihasryhmät.

Kaksijakoinen kuntosaliohjelma

Kaksijakoisessa ohjelmassa tehdään kaksi erilaista ohjattua treeniä, esim. ala- sekä ylävartalotreenit.

Yksityinen ohjaus salilla TAI altailla

Henkilökohtainen ohjaus ja tukea ja vinkkejä omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun tai uimataidon kehittämiseen, vesipelkoon jne. kesto 1 h.

Terveysvalmennustunti (ravinto/liikunta)

Valmentajamme laatii sinulle pysyvän, toimivan ja parantavan ravintomallin tai liikuntaohjelman sinun kehosi tarpeisiin, kesto 1,5 h. Sisältää kehonkoostumusmittauksen.

Sovi aika ohjauksiin liikunnanohjaajiltamme puh 08-221 473

Testauspalvelut

Tanita-kehonkoostumusmittaus

Saadut tulokset:

  • Rasvan määrä prosentteina ja kiloina
  • Lihasmassan määrä prosentteina ja kiloina, sekä erittelee määrän raajoissa ja keskivartalossa
  • Luumassa
  • Viskeraalinen rasva
  • Solun sisäinen ja ulkoinen neste
  • Perusaineenvaihdunta
  • Metabolinen ikä (elämäntapaindeksi)

Mittausta ei voida suorittaa, jos henkilöllä on mm. sydämentahdistin. Luotettavuuden vuoksi mittausta ei suositella raskauden tai kuukautisten aikana.

http://www.hurlabs.fi/tanita-mc-980-ma

PP-ergo

Testin avulla voidaan selvittää sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa. Kuntopyörällä testataan maksimaalinen hapenottokyky, eli kestävyyskunto. Testistä saadaan myös henkilökohtaiset sykealueet harjoitteluun. Testi voidaan polkea uupumukseen saakka tai keskeyttää sovitun sykerajan ylittyessä. Testi soveltuu sekä kuntoilijoille, että niille jotka harrastavat liikuntaa satunnaisesti. Testin kesto noin 30-45min.

Firstbeat

Firstbeat suoritetaan asiakkaan omassa arjessa. Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä, sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=CvzFJ_49ybM

Sovi aika testauksiin liikunnanohjaajiltamme puh 08-221 473

 

Liitetiedostot